Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η δημιουργία και η κατασκευή των γυναικείων υποδημάτων της βιοτεχνίας “ΤΕΧΝΗ-ART” ξεκίνησε το 1964 στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης.
Η προσωπική εργασία, το μεράκι και η υπευθυνότητα την οδήγησαν στην επιτυχία. Σήμερα η εταιρεία στεγάζεται στον ιδιόκτητο πλέον χώρο των 4500τμ. με άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό και με ημερήσια παραγωγή 100-150 ζευγάρια δερμάτινων υποδημάτων και με δυνατότητα αύξησης της ημερήσιας παραγωγής.

IMG_0478

Η πολύχρονη κατασκευαστική πείρα, η τεχνογνωσία για τη δημιουργία γυναικείων δερμάτινων υποδημάτων και ο επαγγελματισμός οδήγησαν τους ιδιοκτήτες στη δημιουργία και στην κατασκευή νέου τύπου γυναικείων ανατομικών υποδημάτων “ART-ANATOMIC”. Από το 1998 ως και σήμερα το εργοστάσιο παράγει με συνέπεια και επαγγελματισμό και ανατομικά υποδήματα.

Τα ανατομικά υποδήματα της εταιρείας “ΤΕΧΝΗ-ART” καθώς και τις υπόλοιπες μοναδικές δημιουργίες της θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα και φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

4 thoughts on “Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Add yours

  1. Καλησπέρα ηθελα να ρωτησω σε ποια καταστήματα μπορω να βρω τα προϊόντα σας;στην περιοχή της Θεσσαλονίκης!ευχαριστω πολυ

    Like

    1. ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: